Ponedeljak, 30.08.2021.

20:19

Bajden opet šokirao javnost; "Sramotno" VIDEO/FOTO

Džozef Bajden našao se na meti brojnih kritičara nakon što je u javnost procurila slika kako gleda na sat tokom odavanja počasti američkim vojnicima.

Izvor: B92

Bajden opet šokirao javnost;
Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

Tokom ceremonije Bajden je podigao levu ruku i spustio pogled na sat, što je izazvalo reakciju veterana i komentatora na društvenim mrežama.

"Čini se da mu je bilo neugodno jer je morao da pokaže malo poštovanja prema ovim američkim herojima", napisao je veteran Semjuel Vilijams.
Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster
Veteran mornarice DŽ. Lari Hana napisao je: "Bajden je, dok su kovčezi prolazili ispred njega, morao da pogleda na sat. Ima li on nešto važnije u tim trenucima?"

Republikanci su takođe kritikovali predsednika SAD.

Teksaški zastupnik Roni Džekson, penzionisani admiral mornarice, napisao je na Tviteru: "Očigledno da naš vrhovni zapovednik ima pametnijeg posla od odavanja časti pripadnicima vojske. Zgrožen sam! Bog blagoslovio ove heroje i njihove najmilije. Zaslužili su bolje".

Podsetimo, 13 američkih marinaca poginulo je u četvrtak nakon serije eksplozija u Kabulu.

U eksplozijama je poginulo najmanje 90 osoba je poginulo, dok je oko 200 povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

19 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: