Četvrtak, 21.10.2021.

13:44

Đorđević: Za nas predaja nikad nije bila opcija

Više od decenije SNS je istrajna i odlučna u borbi za bolju, napredniju i uspešniju Srbiju, ističe član Predsedništva SNS Zoran Đorđević u saopštenju.

Izvor: B92

Đorđević: Za nas predaja nikad nije bila opcija
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

"Predvođeni našim predsednikom, Aleksandrom Vučićem, čiju mudru i odgovornu, državničku i vizionarsku politiku sledimo i sprovodimo u dela - trudimo se, poštujući i pamteći našu slavnu prošlost - da za sve građane Srbije obezbedimo bogatiju i spokojniju budućnost, u kojoj će nas generacije koje dolaze pamtiti po onome šta smo i koliko smo za Srbiju uradili, kakve smo rezultate postigli, šta im u nasleđe ostavljamo, ne vodeći računa, niti mereći koliko smo truda, napora i ličnih odricanja i žrtava uložili u to da naši potomci sutra žive u slobodnoj, nezavisnoj i prosperitetnoj državi", naveo je Đorđević.

Povodom 13 godina od osnivanja SNS on ističe da je borba stranke vođena trajnim i neprolaznim vrednostima.

"Naša uporna borba za tu i takvu, i sadašnju i buduću Srbiju, motivisana je i vođena time da je naša lepa i voljena zemlja, da su njeni državni i nacionalni interesi, jedino što je važno, što je trajna i neprolazna vrednost, da je to onaj cilj kome je nužno podrediti sve lično i pojedinačno, ali i time da je naša patriotska dužnost da učinimo sve što umemo, možemo, znamo i smemo da svakodnevno, na svim poljima, u svim segmentima društvenog života, napredujemo, i kao država i kao društvo - bez obzira na usputne teškoće, probleme i nasleđene otežavajuće okolnosti i faktore. To i činimo, evo - već trinaest godina. Činili smo to i kao opozicija, činimo i sada, od kako smo voljom građana i njihovim poverenjem u politike koje kreira i personifikuje predsednik Aleksandar Vučić, preuzeli odgovornost za sadašnjost i budućnost Srbije", ističe on.

Dodaje da je siguran da će vreme koje dolazi potvrditi rezultate SNS, jer građani Srbije znaju i vide ko se za njih i njihovo dobro iskreno i predano bori i zalaže.

"A što se SNS tiče - za nas predaja nikad nije bila, niti će biti, opcija - jer naša snaga je naša ljubav i briga za Srbiju, a pred snagom inspirisanom iskrenim patriotizmom, inspirisanom spremnošću na ličnu žrtvu i napor svake vrste, nema nerešivih problema niti teškoća koje se ne mogu nadvladati i pobediti. Živela Srbija!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: