Sreda, 03.05.2023.

12:42

Stanje povređenih: "Jedan učenik upucan u vrat i grudni koš, nastavnica ima povrede stomaka i šaka"

Učenik K. K. (14) ubio je jutros osmoro đaka i čuvara u školi na Vračaru, a još šestoro, među kojima je i nastavnica istorije, povređeno je.

Izvor: B92

Stanje povređenih:
Foto: TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ/ bg

Kako navode iz Kliničkog centra Srbije, nešto posle 9 sati stigla su četiri pacijenta, i nastavnica rođena 1970. godine.

"Radi se o povređivanju upucavanjem. Jedan učenik je došao u teškom stanju, primljen na odeljenje reanimacije, radi se o teškim prostrelnim povredama grudnog koša i vrata. Jedna učenica je zadobila rane obe ruke i stomaka. Što se tiče nastavnice, ona ima rane na stomaku i obema šakama. Svi su u operacionim salama. Jedna učenica koja je operisana se nalazi u stabilnom stanju", navodi za RTS direktor Kliničkog centra dr Milika Ašanin.

On dodaje da su po prijemu odmah svi pregledani, slikani su rendgeni i odrađeni su skeneri.

"Dobili smo informaciju iz Tiršove da je jedna učenica zadobila prostrelnu ranu glave i da je operisana", dodaje doktor Ašanin.

U toku je zbrinjavanje tri osobe, dva učenika i nastavnice.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: