B92 Lokal - nova rubrika portala B92.net

Pred vama je novi projekat portala B92.net - B92 Lokal.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2020.

12:00

B92 Lokal - nova rubrika portala B92.net

Portal B92.net duže od dve decenije je tu da vas brzo, precizno i tačno informiše o svemu što se dešava, kako u Srbiji, tako i širom planete.

Bez obzira na to da li vas zanimaju vesti iz unutrašnje i spoljne politike, društva i kulture, zdravlja i biznisa, rezultati i analize sportskih takmičenja ili tragate za narednom destinacijom za odmor, novim modelom telefona ili automobila - B92.net je tu da vam pruži najnovije informacije o svemu tome i mnogo čemu još.

Sada idemo korak dalje. Tačnije, prilazimo korak bliže. Vama, našim čitaocima.

Naime, u gotovo svakom istraživanju u kom ste bili pitani koje vam informacije najviše nedostaju u medijima, kao po pravilu odgovor je bio - više vesti iz lokalnih sredina.

I zato je od danas pred vama B92 Lokal, rubrika portala B92.net kreirana upravo sa ciljem da vam pruži informacije koje su vam do sada nedostajale.

U rubrici B92 Lokal pratićemo, dakle, najvažnije i najnovije servisne, društvene, kulturne i druge vesti iz vaše sredine kako biste uvek bili u toku sa svim lokalnim temama i događajima.

U prvoj fazi, pratićemo dešavanja u nekoliko gradova i opština širom Srbije.

U narednom periodu taj broj će kontinuirano rasti. Uvodićemo i neke nove funkcije, poput automatskog prepoznavanja lokacije, prilagođavanja i personalizacije sadržaja, kao i još mnogo toga.

B92 Lokal ćemo razvijati, dakle, korak po korak, u skladu i sa povratnim informacijama koje dobijemo od vas, naših čitalaca. Vaše utiske, predloge, sugestije možete nam slati na mejl adresu mojlokal@b92.net.

Zbog svega toga, ostanite uz B92 Lokal jer - B92.net dolazi i u vaš kraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: