Šetnja Savskim nasipom – uz psovke i pretnje / VIDEO

Grupa građana okupljena oko ideje očuvanja Savskog nasipa objavila je snimak njihove šetnje nasipom tokom koje su zasuti uvredama vozača motornih vozila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

20:58

Šetnja Savskim nasipom – uz psovke i pretnje / VIDEO

“Juče se nas petnaestak spontano okupilo i prošetalo Savskin nasipom. Na snimku koji smo podelili juče, jasno se vidi koliko su bahatti uzurpatori obale. Dok smo se šetali upućivane su nam pretnje od vozača kola. Pojedinci, čija imena znamo su nas pozivali da se fizički obračunamo... Ignorisali smo pretnje i nastavili da se šetamo! Pozvali smo policiju, ali je onda vlasnik kola skrenuo i nastavio drugim putem... Ne želimo da se sklanjamo otimačima obale sa pešačke staze, želimo da se šetamo kada i koliko hoćemo. Ukoliko vas neko bude maltretirao na Savskom nasipu dok se šetate, vozite bicikl, rolere, trčite... pozovite policiju i prijavite. Obavezno sve snimajte mobilnim, jer će uzurpatori obale pokušati kao i do sada da iznesu gomilu laži, ne bi li prikrili svoj lopovluk. Nastavljamo dalje”, navodi se na fejsbuk stranici “Savski nasip”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: