Mraz za "dobro jutro", tokom dana i sunce

U Srbiji će biti slab i umeren mraz, mestimično magla i niska oblačnost koja će se u kotlinama, na severozapadu, zapadu i Timočkoj Krajini zadržati tokom dana.

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2017.

01:00

Mraz za
Tanjug

U ostalim krajevima pretežno sunčano i malo toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Uveče i tokom noći u severnim i zapadnim krajevima predviđa se naoblačenje sa kišom koja će se ponegde lediti na tlu. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od minus 9 do minus 3, a najviša od minus 1 do pet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutro biti slab mraz a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko minus četiri, najviša oko četiri stepena. Uveče će doći naoblačenje, a tokom noći i kiša. U pojedinim delovima grada kiša će se lediti na tlu.

U Srbiji se narednih sedam danapredviđa umereno do potpuno oblačno i toplije. U sredu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima mestimično će biti kiša, koja će se ujutru ponegde lediti na tlu. Zatim se predviđa uglavnom suvo. Krajem perioda u južnim krajevima naoblačenje sa kišom. Jutarnji mraz se ne očekuje a maksimalna temperatura u većini mesta kretaće se od 8 do 14 stepeni.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se preporučuje osobama sa respiratornim obolјenjima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata se očekuju glavobolјa i nervoza. U saobraćaju se preporučuje maksimalna pažnja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: