Ponovljeni izbori 9. novembra

U nedelju, 9. novembra, biće održani ponovljeni lokalni izbori u opštinama Ruma, Knjaževac, Prijepolje i Vrnjačka Banja.

Izvor: B92

Petak, 07.11.2008.

11:18

Default images

Izborna tiština počela je prošle noći u ponoć. U tim opštinama vlast nije formirana nakon izbora 11. maja, pa će glasanje biti ponovljeno. Izborna mesta otvaraju se u 7 sati ujutro, a zatvaraju u 20 sati.

Za odbornička mesta kandidate u sve četiri opštine imaju koalicija Za evropsku Srbiju, Srpska radikalna stranka, Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Liberalno demokratska partija i Srpska napredna stranka, koja će na izborima nastupiti kao grupa građana "Napred, Srbijo" jer stranka nije bila formirana kada su izbori raspisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: