Fortnite ubacio Ninju u igru

Jedan od najpopularnijih strimera na svetu i najuticajnija Fortnite ličnost, Tajler ”Ninja” Blevins, konačno je dobio svoj personalni skin za Fortnite. Epic Games je zvanično najavio ”The Icon Series”, u kojem će polako ubacivati najpoznatije ličnosti iz zajednicu u igru, a Ninja je samo prvi u nizu.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 20.01.2020.

16:29

Fortnite ubacio Ninju u igru

Jedan od najzaslužnijih za veliku popularnost ove igre je konačno dobio svoj skin. Epic Games je svoj posao odradio fantastično, pošto ovaj skin izgleda gotovo identično kao i Tajler, sa svojom prepoznatljivom trakom i plavom kosom. Uz skin, dolaze i još neki dodaci, npr. da li želite da ima katanu na leđima ili ne.

On je ovaj skin upravo predstavio na svom strimu, a od sutradan će svi moći da ga kupi u igri. ”Sanjao sam da ću imati svoj skin u Fortnite-u još otkad je izašla igra. Danas je taj san postao realnost”, izjavio je Ninja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: