Esports B92.net

Zai napustio Evil Geniuses: PPD sada pod sumnjom

Da li nas očekuje potpuno novi severnoamerički tim, ili je ppd odlučio da preuzme kormilo EG po drugi put?

SyS KlanRUR
Podeli

Velike vesti stižu iz tabora najjače severnoameričke ekipe. Support igrač zai je napustio tim, dok je novi šef “svega” dugogodišnji član tima Filip Aram, koji će preuzeti vođenje organizacije od ppd-a. Piter Dager je već ranije objavio da napušta svoju CEO poziciju i da se vraća igranju, tako da smo svi sada u dilemi – da li se slavni kapiten plavih momaka vraća na kormilo tima da preuzme komandu iz nesigurnih ruku Cr1t-a?

Za sada možemo samo da nagađamo, da li će zai u Secret? Da li će ppd nazad na poziciju kapitena u EG? Da li će Cr1t ostati na poziciji četvorke i u timu uopšte? Ako zai ode u Team Secret, to će se kositi sa jednim od malih naglašaja koje su iz ove ekipe slali, koji je rekao da novi igrači Team Secreta nikada pre nisu igrali u ovom timu, a podsećamo da je zai već ranije branio boje ovog tima u legendarnom sastavu Arteezy-s4-Zai-Puppey-Kuroky.

Naravno, nije isključeno da će zai i ppd zajedno napraviti novi tim ili se priključiti nekom drugom timu, pošto je dobro poznato da ppd smatra mladog Šveđanina za jednog od najboljih svetskih igrača.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu