CS:GO – Novi update donosi nam dugo čekanu komandu

Sinoć je izašao novi update za CS:GO, a Valve je odlučio da ispuni želju mnogih igrača dodavši novu opciju.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 09.11.2017.

16:37

CS:GO – Novi update donosi nam dugo čekanu komandu

O kojoj komandi je reč?

Verovatno ste nekada u meču imali saigrača kome je mikrofon bio previše tih, dok je drugom igraču bio previše glasan. Tada je nemoguće pronaći kompromis, pa verovatno jedan igrač ispašta; ili mutujete glasnijeg da biste pojačali tišeg, ili jednostavno zalabite, pa se tihi uopšte ne čuje.

Već dosta dugo se predlaže da Valve doda komandu gde bi mogli da kontrolišemo jačinu mikrofona svakog igrača, a konačno su i poslušali.
Kako se koristi nova komanda?

Pre svega, u konzoli ukucate voice_player_volume. Zatim će vam izaći lista igrača u vašem timu i njihovi redni brojevi. Ako, recimo, igrač koji je previše glasan ima broj 5, kucate ponovo: voice_player_volume [broj igrača] 5 [nova vrednost] 0.5 . Dakle, prvo broj igrača, zatim nova vrednost zvuka, u zavisnosti od potrebe.

Vrlo lako za korišćenje, a i dosta korisno. Do sada smo imali komandu voice_scale koja je kontrolisala jačinu svih igrača, a sa novom opcijom možemo da menjamo svakog pojedinačno.

Pored ove novine, Valve se poigrao i sa Dust2. Povećana je celokupna vidljivost i osvetljenost, a nekoliko delova mape sa greškom je ispravljeno. Takođe, Halloween modeli su izbačeni i Hydra passovi više nisu na rasprodaji.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: