Esports B92.net

CS:GO – Novi update donosi nam dugo čekanu komandu

Sinoć je izašao novi update za CS:GO, a Valve je odlučio da ispuni želju mnogih igrača dodavši novu opciju.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

O kojoj komandi je reč?

Verovatno ste nekada u meču imali saigrača kome je mikrofon bio previše tih, dok je drugom igraču bio previše glasan. Tada je nemoguće pronaći kompromis, pa verovatno jedan igrač ispašta; ili mutujete glasnijeg da biste pojačali tišeg, ili jednostavno zalabite, pa se tihi uopšte ne čuje.

Već dosta dugo se predlaže da Valve doda komandu gde bi mogli da kontrolišemo jačinu mikrofona svakog igrača, a konačno su i poslušali.

Kako se koristi nova komanda?

Pre svega, u konzoli ukucate voice_player_volume. Zatim će vam izaći lista igrača u vašem timu i njihovi redni brojevi. Ako, recimo, igrač koji je previše glasan ima broj 5, kucate ponovo: voice_player_volume [broj igrača] 5 [nova vrednost] 0.5 . Dakle, prvo broj igrača, zatim nova vrednost zvuka, u zavisnosti od potrebe.

Vrlo lako za korišćenje, a i dosta korisno. Do sada smo imali komandu voice_scale koja je kontrolisala jačinu svih igrača, a sa novom opcijom možemo da menjamo svakog pojedinačno.

Pored ove novine, Valve se poigrao i sa Dust2. Povećana je celokupna vidljivost i osvetljenost, a nekoliko delova mape sa greškom je ispravljeno. Takođe, Halloween modeli su izbačeni i Hydra passovi više nisu na rasprodaji.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1
strana 1 od 44 idi na stranu