Esports B92.net

CS:GO – Novi update donosi nam dugo čekanu komandu

Sinoć je izašao novi update za CS:GO, a Valve je odlučio da ispuni želju mnogih igrača dodavši novu opciju.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

O kojoj komandi je reč?

Verovatno ste nekada u meču imali saigrača kome je mikrofon bio previše tih, dok je drugom igraču bio previše glasan. Tada je nemoguće pronaći kompromis, pa verovatno jedan igrač ispašta; ili mutujete glasnijeg da biste pojačali tišeg, ili jednostavno zalabite, pa se tihi uopšte ne čuje.

Već dosta dugo se predlaže da Valve doda komandu gde bi mogli da kontrolišemo jačinu mikrofona svakog igrača, a konačno su i poslušali.

Kako se koristi nova komanda?

Pre svega, u konzoli ukucate voice_player_volume. Zatim će vam izaći lista igrača u vašem timu i njihovi redni brojevi. Ako, recimo, igrač koji je previše glasan ima broj 5, kucate ponovo: voice_player_volume [broj igrača] 5 [nova vrednost] 0.5 . Dakle, prvo broj igrača, zatim nova vrednost zvuka, u zavisnosti od potrebe.

Vrlo lako za korišćenje, a i dosta korisno. Do sada smo imali komandu voice_scale koja je kontrolisala jačinu svih igrača, a sa novom opcijom možemo da menjamo svakog pojedinačno.

Pored ove novine, Valve se poigrao i sa Dust2. Povećana je celokupna vidljivost i osvetljenost, a nekoliko delova mape sa greškom je ispravljeno. Takođe, Halloween modeli su izbačeni i Hydra passovi više nisu na rasprodaji.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

FalleN rastužio publiku u Danskoj, SK šampion!

Posle velikih problema prvog dana, BLAST Pro Series je drugog dana opravdao sva očekivanja i što se tiče organizacije, ali i samih mečeva. Nakon završene grupne faze, Astralis i SK bili su najbolji, te su odmerili snage u velikom finalu, u kome je SK izašao kao pobednik.

CS:GO nedelja 26.11. 04:02 Komentara: 1

Kako je sportski psiholog pomogao NiP-u da osvoji Oakland

Nadmetanje na najvišem nivou u bilo kom sportu, pa makar bio to i esport, nosi mnogo poteškoća. Igrači su izloženi velikom fizičkom i psihičkom naporu, stresu i pritisku, dok oni emotivniju dozvoljavaju sebi da ih ponese osećaj ljutnje, sreće, besa. Kako psiha ne bi nadvladala igrača i sprečila ga da pruži svoj maksimum, u sportu su odavno angažovani psiholozi, a sve ozbiljnije na to gledaju i ljudi iz esporta.

CS:GO subota 25.11. 01:28 Komentara: 0
strana 1 od 14 idi na stranu