Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd VIDEO/FOTO

Novi avion Er Srbije "erbas A330", koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je danas u srpsku prestonicu.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 24.04.2021.

14:02

Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd VIDEO/FOTO
Foto: Er Srbija

Letelica je u podne pristigla na beogradski aerodrom koji nosi ime našeg slavnog naučnika.

Novi avion je, nešto pre 12 sati, doleteo iz Holandije i sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je Tanjugu u Er Srbiji.

Iz kompanije je ranije saopšteno da je širokotrupni putnički mlaznjak farban osam dana u tri smene u kojima je bilo po oko 10 ljudi. Kako je navedeno, nije slučajno izabrano da leti baš za Njujork, već upravo zato što je i Tesla veći deo svog života proveo u tom američkom gradu.

I koncept novog jelovnika inspirisan je režimom ishrane Nikole Tesle, pa je jelovnik za putnike ekonomske i biznis klase inspirisan Teslinim detinjstvom, studentskim danima i boravkom u Njujorku, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: