Trg Slavija opet popucao: Čišćenje ili popravka?

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je zbog popucalog platoa na Slaviji tražio izveštaj od gradskog Sekretarijata za investicije.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.11.2018.

19:14

Trg Slavija opet popucao: Čišćenje ili popravka?
Foto: Thinkstock

On je rekao i da će ga objaviti javno.

“Tražio sam izveštaj od Sekretarijata za investicije. Čekam da mi dostave izveštaj, čim ga budu dostavili objavićemo ga javno. Njihovo usmeno objašnjenje je bilo da je to bilo čišćenje, a ne popravke”, rekao je Vesić novinarima u Skupštini grada Beograda.

Kako je dodao, i njega interesuje šta se desilo.

Pojedini mediji su objavili da se na platou na Slaviji, čija je rekonstrukcija nedavno završena, ponovo izvode radovi budući da je popucao beton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: