Grujić - poslovni čovek godine

Priznanje "Poslovni čovek godine 2007" dobio je predsednike kompanije PSP-Farman Branislav Grujić.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2008.

08:43

Default images

U saopštenju Kluba privrednih novinara se navodi da je žiri, u kojem su bili predstavnici 15 redakcija, srebrnu plaketu Poslovni čovek godine dodelio predsedniku šabačkog koncerna Farmakom Miroslavu Bogićeviću.

Predsedniku kompanije Simpo iz Vranja Dragomiru Tomiću dodeljena je zlatna plaketa za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznaje "Menadžer godine" u oblasti bankarstva i finansijskih usluga pripalo je predsedniku Izvršnog odbora Hipo-Alpe-Adrija banke Vladimiru Čupiću.

Žiri Kluba privrednih novinara je dodelio priznanje "Menadžer godine" najuspešnijim privrednicima 15 privrednih grana.

Dobitnici su Dragan Buđevac iz Delta-investa, Branka Vidić iz novosadskog Instituta za veterinu, Goran Vuković iz niškog Nisala, Bora Krstić iz Riboteksa iz Ljubovije, Ishak Mavrić iz novopazarske Sloge.

Nagrade su dobili i vlasnik i direktor Pinka Željko Mitrović, komercijalni direktor Don kafe Milan Petrović, direktor Kalzberga Srbija Isak Sheps.

Kao menadžeri godine u svojim privrednim granama priznanje su dobili i Zlata Stepanov iz šabačkog M-plasta, Petar Stojanović iz Dunava Grocka, Goran Stojiljković iz leskovačkog Zdravlja, te Predrag Todorović LG, Tomić Željko Tomić iz OSA računarski inženjering i Jovan Šijan iz Verano motorsa.

Počasno priznanje "Menadžer godine" dodeljeno je ocu tenisera Novaka Đokovića Srđanu Đokoviću, kako se navodi - "za tenisku porodicu Đoković".

Priznanje "Privredni novinar godine" jednoglasno je dodelio Zahariju Trnavčeviću.

Posebno priznanje za saradnju nauke i kulture, posebno za projekat "Srbija od sunca" dodeljeno je Udruženju "Balkanika" i Sanji Iliću.

Svečano uručenje priznanja biće održano u četvrtak, 31. januara u Privrednoj komori Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: