Automobili

Ponedeljak, 04.03.2024.

13:35

Mirna kad je najteže: Šta biste radili na mestu ove žene? VIDEO

Nezgodne situacije u saobraćaju se dešavaju svakodnevno, ali ova je neobična iz dva razloga.

Izvor: B92

Default images

Lady pit maneuvers the SUV that was cutting her off
byu/anonamouse_1234 inInterestingVideoClips
Prvo, kao da je jedan od učesnika hteo odjednom da pokaže veštine manevrisanja, i drugo, žena koja je izbegla sudar ostala je smirena kao da se ništa posebno nije desilo.

U Teksasu (sudeći prema tablicama) vozač jednog SUV-a je, čini se, izgubio kontrolu nad automobilom marke Chevrolet Suburban. Nekako je uspeo da pređe u susednu traku i u jednom trenutku se čak postavio popreko, kao da je hteo da spreči vozilo iza njega da prođe.

Upravo za volanom tog drugog vozila, nalazila se žena čijom kamerom je ceo incident zabeležen.

Ona je, naime, ostala savršeno smirena u situaciji koja je potencijalno mogla da joj ugrozi život. Umesto da paniči, u trenutku kada ju je SUV "pritisnuo", ona je okrenula volan nadesno i zadržala ga tako.

Automobili su se razdvojili, a žena je uspela da se izvuče iz nezgodne situacije još jednom skrenuvši, naglo zakočivši, i naposletku sačekavši malo da bi izbegla sudar. Zaista, smirenost vredna divljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: