Automobili

Sreda, 05.07.2023.

14:00

Novi Fiat 600e FOTO

FIAT se vraća u B-segment sa novim modelom Fiat 600e za „pojačano“ zadovoljstvo u vožnji.

Izvor: B92

Novi Fiat 600e FOTO
Foto: Fiat

Sa izdašnom dužinom od 4,17 metara, prednjim tovarnim prostorom koji je najbolji u klasi, i unapređenim električnim dometom od 400 km u WLTP kombinovanom ciklusu, i preko 600 km u gradskom ciklusu, on predstavlja idealno rešenje i za ljude koji vole grad i za ljubitelje prirode.

Kultan spolja, „Dolce Vita“ iznutra: Novi Fiat 600e savršeno izražava italijansku lepotu i životni stil, zahvaljujući privlačnom dizajnu i karakteristikama, poput terapije bojama i masaže za istinsko višečulno iskustvo.

Obogaćen najmodernijim sistemima za bezbednost i pomoć pri vožnji, on donosi sve povezane prednosti gradskoj i vangradskoj mobilnosti sa 2. nivoom autonomne vožnje.

Smatra se starijim rođakom novog modela 500, i otelotvorenje je nove BEV ikone brenda FIAT.

Predstavljen vrh ponude: Novi Fiat 600e La Prima, i pristupačnija verzija Fiat (600e)RED, za kupce koji žele etičko ali pristupačno rešenje za mobilnost.
Foto: Fiat
Novi Fiat 600e predstavlja idealno rešenje i za one koji vole grad i za ljubitelje prirode i savršeno je otelotvorenje brendovih vrednosti italijanskog stila i održivosti.

On je kul i prelep, ima velikodušnu dužinu od 4,17 metara, sa komfornim prostorom za petoro, prednji tovarni prostor koji je najbolji u klasi, i ima električni domet od preko 400 km (WLTP kombinovani ciklus) i preko 600 km u gradu (WLTP gradski ciklus) i nudi najmodernije sisteme bezbednosti.

Dostupan u verziji sa 5 vrata, novi Fiat 600e nudi impresivnu prostornost sa svojih pet sedišta i 15 litara unutrašnjeg tovarnog prostora. Kupci mogu da čuvaju svoje lične predmete u pametnom centralnom tunelu – koji ima prilagođen poklopac i fleksibilne držače čaša za komfornu pauzu – džepove na sedištima i strateške tovarne prostore u prednjem delu. Gepek je takođe velik, sa kapacitetom od 360 litara.

Pored velikog prostora, model takođe ima snažne električne sposobnosti. Litijum-jonske baterije sa kapacitetom od 54 kWh daju novom modelu 600e domet od preko 400 km u WLTP kombinovanom ciklusu i preko 600 km u gradskom ciklusu, što čini novi Fiat 600e idealnim vozilom i za svakodnevno korišćenje u gradu, i za izlete vikendom.
Foto: Fiat
Kako bi se optimizovalo vreme punjenja, novi 600e je opremljen sa sistemom za brzo punjenje od 100 kW, koji puni bateriju veoma brzo. Na primer, potrebno je manje od pola sata da se baterija napuni do 80%, otprilike vreme koje je potrebno da spakujete automobil za vikend putovanje. Model takođe ima interni punjač od 11 kW i Mode 3 kabel za punjenje kod kuće ili na javnom mestu, koji omogućava potpuno punjenje za manje od 6 sati.

Motor ima snagu od 115 kW, što omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h za 9,0 sekundi. Novi Fiat 600e vam pruža izbor: svaki kupac može da vozi na svoj način, zahvaljujući postojanju tri režima vožnje – eco, normal, sport – koji se mogu odabrati u skladu sa vašim stilom vožnje.

Model se od danas nalazi u prodaji, a u Italiji starta cijenom od 35.950 eura

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: