Mazda 6 pokazala novo lice na auto-salonu u LA / FOTO

Mazda je po drugi put osvežila aktuelnu “šesticu”, a osim novih stilskih detalja, stiže i motor sa 250 konjskih snaga.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

12:33

Mazda 6 pokazala novo lice na auto-salonu u LA / FOTO

Japanski proizvođač predstavio je na američkom tržištu restilizovanu Mazdu 6 za 2018, a ovo je već drugi redizajn od 2012. kada je lanisirana sadašnja generacija.

Automobil sada ima moderniji izgled, koji je u skladu sa najnovijim Mazdinim konceptnim vozilima i novim CX-5. Napred je promenjen dizajn maske hladnjaka, branika i farova, a primetna je veća zastupljenost ukrasnih hormiranih detalja, dok su pozadi razlike između stare i nove verzije diskretnije.
Kokpit je takođe nov, Mazda je još više pojednostavila izgled komandne table zahvaljujući skladnijim ventilacionim otvorima koji su bolje uklopljeni u enterijer vozila, ali i novim, modernijim komandama klima uređaja.

Opšti utisak iz putničke kabine je da se japanski proizvođač za korak više približio premijum segmentu.
Mazda je, barem za potrebe američkog tržišta, u ponudu uvrstila i novu pogonsku jedinicu. Reč je od četvorocilindarskom 2.5 Skyactive-G benzincu sa turbo-punjačem, sa 250 ks i 420 Nm.

Mazda 6 za 2018. u prodajne salone u SAD stiže u proleće, dok se evropska premijera očekuje u martu na sajmu automobila u Ženevi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: