Novi Sad proslavlja svetski dan "Ratova zvezda"

Novosadski ljubitelji filmskog serijala „Ratovi zvezda“ obeležiće u ponedeljak, 4. maja, svetski dan tog fimskog ostvrenja nizom predavanja, izložbom i " Star Wars" žurkom, najavljeno je danas.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2015.

16:35

Default images

Tokom jednodnevne proslave biće održana predavanja na temu "Stare republike", "Proširenog univerzuma" i predavanje o svetskoj humanitarnoj organizaciji "501. legija".

Kako je za agenciju Beta rekao jedan od organizatora Vladimir Jakšić, u skladu s predavanjem o organizaciji "501. legija", celokupna manifestacija proslave Svetskog dana Ratova zvezda biće humanitarnog karaktera.

"Sarađujemo sa organizacijom Transplant heroji, koji pomažu klincima kojima je potrebna transplatacija jetre, pa će humanitarna akcija biti posvećena ovoj temi", kazao je Jakšić.

Predavanja počinju u 16 časova u centru Lupus u Novom Sadu, nakon čega sledi i "Star vors" žurka, na kojoj posetioci mogu da očekuju tematsku muziku, koktele i celokupni ugođaj koji će priličiti završetku jednog takvog svetskog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: