Život

Četvrtak, 16.04.2015.

12:49

Emisiju "Top Gear" će voditi žena?

Sju Perkins je najnovije ime koje se dovodi u vezu sa emisijom Top Gear kao zamena za Klarksona.

Izvor: Guardian

Default images
YouTube Printscreen

Šefovi BBC-ja su navodno zainteresovani za žensku voditeljku ove popularne emisije, međutim, izgleda da se ova ideja fanovima nije preterano dopala budući da su na društvenim mrežama postavljali razne komentare poput: "Muškarci se bave kolima, a žene kuvanjem", ali i pretnje koje se mogu shvatiti kao opasne po život.

Sju je bila među ženskim favoritima i trebalo je da preuzme Klarksonovo mesto, ali nakon negativne reakcije fanova i pretnji na društvenim mrežama, pre nego što je obrisala svoj Tviter nalog, ona je nagovestila da nema razloga za brigu oko njenog angažmana na BBC-ju, jer do toga neće doći.

Na listi favorita našli su se i Dermont O’leri kao i Filip Glenister i Džodi Kid, a da li će neko od njih zauzeti Klarksonovo mesto, vreme će pokazati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: