Život

Utorak, 20.05.2014.

10:01

Poznati za pomoć žrtvama poplava u Srbiji

Poznate ličnosti širom sveta pružile su podršku svim građanima Srbije koje su ovih dana zadesile nezapamćene poplave.

Izvor: B92

Default images

Prvi među jednakima bio je Bili Ajdol, potom omiljeni pisac u Srbiji - Toni Parsons, poznati foto-model Adrijana Lima, pevač Duran Duran Sajmon Le Bon, Nene Čeri, Čajnavoman, Moli Nilson.

Popularni muzičar Bili Ajdol koji će koncert u Beogradu održati 25. juna na Kalemegdanu u okviru novog izdanja Calling festivala, preko tvitera poručio je svojim fanovima da će deo svoje zarade proslediti u humanitarne svrhe. Poput mnogobrojnih slavnih ličnosti i top-model Adrijana Lima je uputila apel u kojem moli da se uputi pomoć našoj zemlji. Misli Tonija Parsonsa bile su usmerene ka Srbiji. I on je pozvao na empatiju sa ljudima koji su najugroženiji. „Upravo nam je ekipa MAD in Belgrade festivala saopštila da su Srbija i Bosna i Hercegovina pogođenim najgorim poplavama u istoriji. Hiljade ljudi je moralo da napusti svoje domove, nažalost neki su izgubili i živote u borbi protiv opasnih voda. Usevi su uništeni, celi gradovi su pod vodom..“ – objavila je Neneh na svom Fejsbuku i pozvala svoje fanove da upute pomoć Crvenom krstu Srbije
„Želeo bih da izrazim svoje saosećanje sa svim žrtvama poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini“, napisao je DJ Krush i naveo jasna uputstva kako se i gde se može uplatiti novac za pomoć nastradalima od poplava.
Džimi Tenor, takođe zvezda prestojećeg Mad in Belgrade festivala, je apelovao na pomoć Crvenom krstu Srbije.
Sajmon Le Bon, pevač sastava Duran Duran, jutros je pozvao na pomoć i "retvit" njegovog tvita. Kanadska kantautorka Čajnavumen donirala je sav prihod od dvodnevne prodaje svog albuma Crvenom krstu Srbije.
Podršku ljudima u Srbiji i Bosni i Hercegovinii ugroženim od poplava stiže i od popularnog glumca Džoša Duhamela, zvezde serije "Las Vegas".

"Molim se za sve vas. Poplave su užasne."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: