Zbog dečaka San Francisko postao Gotam

Jedina želja petogodišnjeg Majlsa Skota, koji se leči od leukemije, bila je da postane Betmen na samo jedan dan, a humanitarna organizacija Make-a-Wish i vlasti u San Francisku odlučile su da mu ispune tu želju.

Život

Izvor: Klix.ba

Subota, 16.11.2013.

11:39

Default images

San Francisko je postao Gotam na jedan dan, a u organizaciju događaja uključene su stotine građana, dok su događaj pratili svi američki mediji.

Majlsov dan počeo je tako što je šef policije javno izjavio da je Gotam u problemima te da mu je potrebna pomoć „Batkida“. Nakon čitavog dana provedenog u borbi protiv zločina, dečaku je zahvalio i gradonačelnik Ed Li i predao mu ključeve grada.
Beta / AP Photo/Bay Area News Group, Gary Reyes
Svoju podršku Majlsu je na Twitteru je izrazio i američki predsednik Barak Obama, koji je pozvao i na praćenje čitavog događaja.

"Ova želja je značila zatvaranje jednog poglavlja za našu porodicu i okončanje trogodišnjeg unošenja otrovnih lekova u telo našeg sina", izjavila je Majlsova majka Natali.
Beta / AP Photo/Bay Area News Group, Gary Reyes
.
Beta / AP Photo/Bay Area News Group, Gary Reyes
.
Beta / AP Photo/Make-A-Wish Greater Bay Area
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: