Hronika 2

03.05.2024.

20:38

Evo kada su moguće prve presude u slučaju Ribnikar: Oglasio se advokat

Advokat Ognjen Božović, zastupnik porodica ubijenih učenika u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' izjavio je večeras da sudski postupci u vezi sa masovnim ubistvom u toj školi teku veoma efikasno i da se nada da ćemo možda čak do kraja godine imati presude,

Izvor: Tanjug

Evo kada su moguće prve presude u slučaju Ribnikar: Oglasio se advokat
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bg

Podeli:

On je, međutim, naglasio, da presude, kakve god da budu, neće predstavljati zadovoljenje pravde. Božović je na obeležavanju prve godišnjice masovnog ubistva u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' u okviru posebnog programa "Buđenje", rekao i da nije siguran da ćemo dobiti odgovore na pitanja koja nas muče u vezi sa tragedijom.

"Nadam se da hoćemo, mi ćemo dati sve od sebe da shvatimo zašto, ali na kraju dana mislim da se to neće, nažalost, završiti nekim pravičnim zadovoljenjem. Kako god da se to bude presudilo, kako god da se na kraju dana ti učesnici svi budu tamo držali, jednostavno gubitak je toliko ogroman i nepravda je toliko velika da nisam siguran da bilo šta može to da ispravi", poručio je Božović.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: