Da li biste želeli ovakav krevet?

Dizajneri američke firme Furnitureland South napravili su neobični "akva-krevet". Iako biste pomislili da je u pitanju vodeni krevet, istina je da se voda nalazi oko uzglavlja a ne pod vama.

Izvor: B92

Spavaća soba je najvažniji deo našeg životnog prostora a krevet sam centar i sinonim za odmor. Zbog toga je važno da nam u njemu bude prijatno i da odgovara našim potrebama.

Ručno pravljeni "akva-krevet" košta oko 8.000 funti a uzglavlje okružuje gigantski akvarijum koji teži 2.500 litara i ima na stotine ribica.

Svetlo je "instalirano" u akvarijum i, naravno, po potrebi može da se isključuje.

Trećinu života provedemo u snu i krevetu. Ovaj komad nameštaja povećava šanse da se to vreme produži.

Neki od komentara jesu da su ivice oštre, da postoji mogućnost da se naglim ustajanjem povredite ili da akvarijum pukne iznad vaše glave, ali se svi slažu da je ideja više nego dobra.

Kako se vama čini "akva-krevet" i da li ga vidite kao deo svog životnog prostora?

Vesti

Novih 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Od 12. septembra pripremite se na satiričnu groznicu subotnjih večeri, jer će Zoran Kesić i Njuz.net na TV B92 premijerno svake subote od 21h biti duhoviti kritičari društvenog života u Srbiji.

Vesti petak 4.09. 16:25 Komentara: 0

Vice: Fotografije Trećeg rajha u boji koje ostavljaju bez daha

Hitlerova nacistička partija je poznata po korišćenju simbolike u kampanjama. Korišćenje ogromnih parola i nepregledne mase ostavljalo je zasluženo zloslutne utiske, ali je i oponašano više puta, u skoro svim kasnijim totalitarnim režimima. Iako svi znamo koliko je Hitlerova propagandna mašina bila moćna, kada je vidite u fotografijama u boji, kao u projektu Life, ostavlja bez daha.

Vesti petak 4.09. 15:17 Komentara: 0

Nalazači nacističkog voza otkrili svoj identitet

Poljak i Nemac koji su prijavili vlastima u Valbžihu otkriće oklopnog voza iz vremena Hitlerovog Trećeg Rajha, možda legendarnog nacističkog "zlatnog voza" u planinama na jugo-zapadu Poljske pojavili su se danas prvi put pred novinarima da optuže poljske vlasti da sa njima ne sarađuju i najavili su da su spremni uz pomoć sponzora da iz podzemnog tunela izvuku voz sami.

Vesti petak 4.09. 13:08 Komentara: 1
strana 1 od 2389 idi na stranu