Da li biste želeli ovakav krevet?

Dizajneri američke firme Furnitureland South napravili su neobični "akva-krevet". Iako biste pomislili da je u pitanju vodeni krevet, istina je da se voda nalazi oko uzglavlja a ne pod vama.

Izvor: B92

Spavaća soba je najvažniji deo našeg životnog prostora a krevet sam centar i sinonim za odmor. Zbog toga je važno da nam u njemu bude prijatno i da odgovara našim potrebama.

Ručno pravljeni "akva-krevet" košta oko 8.000 funti a uzglavlje okružuje gigantski akvarijum koji teži 2.500 litara i ima na stotine ribica.

Svetlo je "instalirano" u akvarijum i, naravno, po potrebi može da se isključuje.

Trećinu života provedemo u snu i krevetu. Ovaj komad nameštaja povećava šanse da se to vreme produži.

Neki od komentara jesu da su ivice oštre, da postoji mogućnost da se naglim ustajanjem povredite ili da akvarijum pukne iznad vaše glave, ali se svi slažu da je ideja više nego dobra.

Kako se vama čini "akva-krevet" i da li ga vidite kao deo svog životnog prostora?

Vesti

"Ali ja uopšte ne volim košarku" (VIDEO)

Kada sam imao oko pet godina tata me je naterao da krenem na fudbal, a nisam ga nimalo voleo. Previše trčanja sa decom koja me uopšte ne vole i to zbog čega? Drugarstva? Zabave? Pobede? Tada nisam mario za te stvari (a ne marim ni danas).

Vesti četvrtak 30.07. 18:51 Komentara: 4

Metro šampioni humanosti

METRO Cash & Carry Srbija traga za ugostiteljima čija plemenita dela inspirišu i pokazuju da postoji veliki broj ljudi koji su spremni da pruže nesebičnu pomoć onima kojima je potrebno.

Vesti četvrtak 30.07. 16:49 Komentara: 1

Vice: Šta da radiš kada te napadnu u Srbiji jer si gej

Kada bi se svi političari, članovi vlade Srbije, pevačice, sportisti, glumci, pisci, novinari, intelektualna elita, narodni heroji i heroine, zvezde i zvezdice Granda i druge javne ličnosti uhvatili za ručice i gromko zapevali "Nasilje je sramota, nasilje je zlo, za nasilje nikada nema opravdanja, nasilje osuđujemo, nasilje kažnjavamo zakonom, nasilnike edukujemo, a žrtve štitimo" možda bi se, ali samo možda, u svesti pojedinih ljudskih bića vratio davno izgubljeni trag razuma koji nalaže da jednostavno nije dopustivo pisati i izgovarati otvorene pretnje smrću poput "ubi pedera" ili "smrt ciganima".

Vesti četvrtak 30.07. 15:30 Komentara: 3

Letnji zahtevi saudijskog kralja šokirali Francuze

Saudijski kralj Salman ben Abdelaziz Al Saud, koji letnji odmor provodi u Francuskoj, svojim zahtevima je iznenadio mnoge Francuze, a naročito francusku desnicu, pošto je najpre želeo da privatizuje plažu pored svoje vile u Primorskim Alpima, a potom tražio da žena policajac bude izbačena iz njegovog obezbeđenja.

Vesti četvrtak 30.07. 13:55 Komentara: 53
strana 1 od 2331 idi na stranu