8 znakova da je on „tip koji vara“

Bivša varalica Maksvel Bilion sabrao je svoje dugogodišnje iskustvo u knjizi „Death of the Cheating Man“, u kojem daje savete ženama kako da prepoznaju da li njihov muškarac pripada grupi onih kojima je varanje u genima.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.08.2012.

17:28

Default images

Među najvažnijim stvarima koje vaš partner mora da vam obezbedi jeste neograničena dostupnost. Ako nemate „slobodan prilaz“ svim aspektima njegovog života, znači da se nešto krija iza te zavese tajanstvenost.

Ako nema slobodu da pred vama obavlja telefonske razgovore, to je još jedan sigurni znak da nešto nije u redu. Naročito ako ga uhvatite u telefoniranju iz kupatila! Naime, kupatilo uz sve česme i tuševe, predstavlja izvanrednu zvučnu barijeru pa tipovima koji varaju odgovara da baš tu obavljaju telefonske razgovore.

Osoba koja vas zu potpunosti voli uvek je ponosna na vas. Zato znajte da nešto nije u redu kada partner ne želi da vas predstavi prijateljima, ili pokušava da vas sakrije od drugih poznanika.

Svaka verna i odana osoba želi da svoju srodnu dušu upozna sa porodicom i prijateljima. Ako niste upoznali njegove najbliže, iako on tvrdi da je vaša veza ozbiljna, znajte da hodate po tankom ledu i da možda neko drugi sa njim ide na porodične večere.
Ostajanje na poslu do kasno nije neuobičajena situacija. Ali ako je sve učestalija, ili ako vaš partner iz kuće izlazi u vreme kada znate da nema, ili ne bi trebalo da ima posla, trebalo bi da se zapitate gde to on ide.

Zdravi odnosi zasnivaju se na poverenju, što se između ostalog potvrđuje i detaljima kao što su pristupi njegovoj elektronskoj pošti ili nalozima na društvenim mrežama. Ukoliko nema šta da krije, ne postoji razlog da vam ne kaže svoje korisničko ime i lozinku.

Kada uhvatite partnera da razmenjuje poruke seksualne sadržine, da to jeste ozbiljan problem koji najavljuje krizu. Međutim, čak iako je on samo primalac poruka „neprikladne“ sadržine, trebalo bi da se zapitate kako su one stigle baš na njegovu adresu.

Na kraju, ulazak u monogamnu vezu ne znači da treba da se odreknete prijatelja. Ipak, sigurno je da će vaše prijateljice vremenom postati i njegove prijateljice, a možda i nešto više od toga. Pazite na to koliko često upotrebljava izgovor: „Ali dušo, pa ti sama kažeš da nam je ona prijateljica.“

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: