Život

Petak, 25.07.2014.

10:59

Duran Duran tuži svoj klub obožavalaca

Britanska grupa Duran Duran tužila je svoj fan klub u SAD zbog kršenja ugovora, preneo je danas list Gardijan.

Izvor: Izvor: Tanjug

Default images

Grupa, poznata izmedju ostalog po hitu "Rio", traži 23.500 funti (29.600 evra) za naknadu štete od fan kluba iz okoline Čikaga zato što nije vodio knjigovodstvo kako treba i platio bendu šta je trebalo.

“Worldwide Fan Clubs” iz Glenvjua iz okoline Čikaga, prema sporazumu iz 2010, prodavao je stvari povezane s grupom, održavao knjige i ubirao članarinu, pri čemu je grupi Duran Duran išlo 75 odsto profita, a 25 odsto fan klabu.

U tužbi se navodi da je grupa, koju čine Džon Tejlor, Nik Rouds, Rodžer Tejlor i Sajmon Le Bon, više puta tražila da joj se isplati neisplaćeni deo profita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: