Život

Sreda, 06.02.2013.

19:08

Beba sprečila krađu automobila

Jedna beba je samim svojim prisustvom sprečila krađu automobila njenih roditelja.

Izvor: Tanjug

Default images

Možda mu je proradila savest ili jednostavno nije želeo da se bakće sa pelenama - bilo kako bilo, lopov je samo nakon nekoliko minuta napustio ukradeno vozilo i njegovog malog putnika.

Kako prenosi AFP, slučaj se dogodio juče uveče u Njujorku. Roditelji su ostavili u kolima sedmomesečnu kćerkicu kako bi skoknuli do prodavnice u Bronksu.

Na snimku bezbednosnih kamera, koji je emitovan na televiziji NBC, može se videti kako lopov upada u automobil i odlazi.

Vožnja je, međutim, kratko trajala jer se lopov samo nekoliko metara dalje zaustavio i otšetao, ostatvivši kola i njen dragoceni tovar.

Američka televizija je objavila fotografiju "slučajne saučesnice u zločinu", uz napomenu da je dete neozleđeno i da je odvedeno u bolnicu na posmatranje.

Što se lopova tiče, on je još u bekstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: