Četvrtak, 20.09.2012.

15:28

Da li želite pribor za vraćanje nevinosti?

Svega trideset dolara i manje od pet minuta potrebno je ženi da obnovi svoj himen i povrati nevinost. Bar je tako navedeno u reklami za novi kineski preparat “Veštački himen” (Artificial Hymen).

Izvor: B92

Default images

"Pribor za nevinost", kako još nazivaju ovaj proizvod, sadrži vrećicu lažne krvi i "membranu" u srebrnom omotu. Žene bi pribor trebalo da iskoriste neposredno pre seksualnog čina da partner ne bi posumnjao u njhovu nevinost.

“Kako se himen može probiti ne samo seksualnim aktivnostima, već i na brojne druge načine, ujključujući i upotrebu tampona, mnoge žene zabrinute su zbog izgubljene nevinosti”, navodi se na sajtu “Hymenshop.com” posredstvom kojeg se ovaj proizvod može nabaviti za 29,95 dolara.

U reklami proizvoda dalje se navodi kako je himenoplastika, hirurški zahvat kojim se ženi vraća nevinost, skup potez koji zahteva odlazak na kliniku. Za razliku od toga, “Veštački himen” je veoma pristupačan i može se iskoristiti u svom domu.

Aparat je odmah postigao veliku popularnost u brojnim azijskim i arapskim zemljama, prenosi “Huffington Post”, u kojima je nevinost devojke pre braka pitanje života i smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: