Aktuelno 3

14.06.2024.

19:11

Javila se Kejt Midlton, ima jednu poruku FOTO

Princeza od Velsa napisala je dirljivu ličnu poruku zahvaljujući javnosti na podršci povodom njene dijagnoze raka i otkrivši da će sutra prisustvovati ceremoniji "Trooping the Colour".

Izvor: B92.net

Javila se Kejt Midlton, ima jednu poruku FOTO
Profimedia

Podeli:

Kejt Midlton, koja je još u martu otkrila da prolazi kroz "preventivnu hemoterapiju" zbog neotkrivenog oblika bolesti, kaže da je njeno lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci.

Iako se neće potpuno vratiti javnim dužnostima, sada se oseća dovoljno dobro da učestvuje u manjem broju javnih događaja u narednim mesecima. Prvi će biti na zvaničnoj paradi povodom kraljevog rođendana sutra, gde će se voziti u kočiji sa svojom decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom, pre nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostalima iz kraljevske porodice.

Možda vas zanima

Kako bi obeležila ovu vest, Kensingtonska palata je objavila zapanjujući novi portret princeze koji je snimio u Vindzoru ove nedelje Mat Porteus, na kome je prikazana u dobrom raspoloženju. U svojoj poruci, princeza kaže da je bila "obasuta" ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja tokom poslednjih nekoliko meseci.

"Zaista je to mnogo značilo za Vilijama i mene i pomoglo nam je oboma kroz teže trenutke", napisala je. Dirljivo otkriva da pravi "dobar napredak".

Ipak dodaje: "Kao što svi koji prolaze kroz hemoterapiju znaju, postoje dobri dani i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite da maksimalno iskoristite to osećanje snage."

Dodala je: "Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U danima kada se osećam dovoljno dobro, pravo je zadovoljstvo biti deo školskog života, provoditi vreme u onome što mi donosi energiju i pozitivnost, kao i početi malo raditi od kuće".

Možda vas zanima

"Radujem se što ću prisustvovati Kraljevoj paradi povodom rođendana ovog vikenda sa svojom porodicom i nadam se da ću učestvovati u nekoliko javnih događaja tokom leta, ali jednako tako znam da još nisam izašla iz najgoreg. Učim kako da budem strpljiva, posebno s neizvesnošću. Uzimam svaki dan kako dolazi, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da uzmem preko potrebno vreme za ozdravljenje. Hvala vam mnogo na vašem stalnom razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom", napisala je Kejt Midlton.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: