Aktuelno 28

14.06.2024.

20:20

Poznata Hrvatica pozirala gola zbog reprezentacije FOTO

Popularna Hrvatica Nives Celzijus, objavila je provokativne fotogafije na svom Instagram profilu, kao znak podrške reprezentaciji Hrvatske.

Izvor: Index.hr

Poznata Hrvatica pozirala gola zbog reprezentacije FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je pozirala potpuno gola na velikoj belo-crvenoj zastavi. Na sebi je imala samo štikle sa "kockicama", a telo je umotala u deo zastave.

"Kada Nives kaže Vamos", napisala je u opisu. U komentarima su joj se javili brojni fanovi.

"Ko šiša šahovnicu kad si ti gola ispod nje", "Odakle su sandale? Predobre su", "Najbolja si podrška našima", neki su od komentara.

Podsetimo, Nives je uoči Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji 2018. godine takođe podržala Hrvate pozirajući u oskudnom "kockastom" trikou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

22 h

Podeli: