Virusima je odzvonilo

Iako su najčešće bezazlene i prolaze bez komplikacija, akutne respiratorne infekcije, ipak remete svakodnevni ritam cele porodice, kaže Mr ph. spec. Jelena Šteković.

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

10:40

Virusima je odzvonilo

Kako bolesno dete nije za kolektiv, to neminovno vodi tome da zaposleni roditelji izostaju sa posla, što stvara dodatni stres celoj porodici. Bolesno dete ne treba da ide u kolektiv, jer će vrlo brzo zaraziti decu iz neposrednog okruženja, ali i samo biti u opasnosti da zbog oslabljenog imuniteta dobije neku novu infekciju i dodatno iskomplikuje svoje već narušeno zdravlje. Stoga, ništa ne treba da bude važnije od zdravlja - kako detetovog, tako i zdravlja cele porodice.

Dugo vremena smo se u brizi za naše zdravlje i zdravlje naše porodice oslanjali na ishranu baziranu na većoj upotrebi svežeg voća i povrća verujući da „zdravlje na usta ulazi“. Međutim, danas, u poređenju sa godinama koje su iza nas, hrana sadrži značajno manju količinu hranjivih materija koje su potrebne našem, a posebno dečijem organizmu, za pravilan rast i razvoj, kao i prevenciju virusnih i bakterijskih infekcija.

Mudre mame znaju da se u apoteku ne ide samo kad se deca razbole, već da o zdravlju treba misliti na vreme, povesti računa o prevenciji, ojačati imunitet, posebno sada, kada je sezona respiratornih infekcija pred nama.

Za jačanje imuniteta dece preporučuje se uzimanje ProbioKidimmuno, preparata sa klinički dokazanom efikasnošću protiv prehlada i infekcija u dečijem uzrastu.ProbioKidimmuno na prirodan način jača imunitet dece, a namenjen je deci predškolskog i školskog uzrasta, posebno onoj sklonoj čestim respiratornim infekcijama.

Uz ProbioKidimmuno virusima je odzvonilo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: