Arsa napokon poljubio Danicu

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2009.

14:21

Default images

Upornost dugokosog taksiste iz Užica konačno se isplatila, jer je sproveo u delo ono što je odavno naumio. Oni su poslednjih dana bili sve prisniji, pa je bilo pitanje trenutka kada će se poljubiti, a kao jedino sigurno mesto, gde ih niko od ukućana neće videti, izabrali su kupatilo. Kada je Vladimir posle nežnog šaputanje pokušao da poljubi Danicu, ona se u početku nećkala, ali se na kraju prepustila emocijama i uzvratila poljubac.

Danica je zatim "Velikom Bratu" u ispovedaonici rekla da je Vladimir simpatičan, dok je on priznao da mu se studentkinja iz Maradika sviđa i da će se sigurno zaljubiti u njega kad izađu iz kuće.

Razgovor o onome šta se dešavalo pod tušem, Arsa i Danica nastavili su u sobi za opuštanje, kada je od Užičanina zahtevala da se distanciraju. On je insistirao na tome da mu Danica kaže šta se dogodilo van kuće i zašto joj je toliko važno šta drugi misle o njima i ponovio da želi da budu zajedno.

- Lagala bih kada bih rekla da između nas ne postoji ništa, osim prijateljstva - rekao je Arsa Danici. - Biće ti sve mnogo jasnije kada izađeš napolje, jer ovde sve izgleda drugačije. Stvarno mi mnogo značiš.

S druge strane, Danica, koja ne misli da je mnogo pametno to što se sa Arsom poljubila pred kamerama, rekla je:
- Iz pozicije nekog ko bi tako nešto gledao, rekla bih, ajde, iskulirajte malo. Sve ovo deluje glupavo i debilno.

Zanimljivo je da je njihov odnos prethodnih dana išao iz krajnosti u krajnost - od razmenjivanja nežnosti do teških reči i svađe. Mada su oboje tvrdili da ih, osim prijateljstva, ne vezuje ništa, očigledno je da nije tako. Kada je Danica izbačena iz kuće, Arsa je danima tugovao za njom, čak je i plakao, a u jednom trenutku je bio spreman da spakuje kofere i napusti kuću. Bio je presrećan kada je nedavno na vratima kuće ponovo ugledao Danicu, koja se u rijaliti vratila zahvaljujući glasovima ukućana.

Lažno izbacivanje

Sledećeg ponedeljka biće održano lažno izbacivanje iz kuće "Velikog Brata", a publika će svojim glasovima odlučiti ko će to biti. Nakon izlaska iz kuće, izbačenog stanara očekuje intervju koji će ostali ukućani direktno gledati preko plazma televizora u dnevnoj sobi i tako saznati šta njihov cimer misli o njima. Posle toga "žrtveni" ukućanin biće vraćen u kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: