Glumica tvrdi: "Nisam prevarila Huawei sa iPhoneom"

Izraelska glumice Gal Gadot postala je jedna od nekoliko ambasadora brendova uhvaćenih "na delu", koji su koristili iPhone onda kada to nije trebalo da rade.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2018.

21:20

Glumica tvrdi:
GettyImages

Gadot, koja je u januaru postala ambasador kineskog brenda Huawei za model Mate 10 Pro, navodno je "uhvaćena" kako koristi iPhone za tvitovanje, ni manje ni više nego o tome koliko je posvećena baš Huawei Mate 10 Pro telefonu.

Čini se da je njen tvit, sa video snimkom u kome koristi Huawei Mate 10 Pro, aploudovan na Twitter pomoću aplikacije Twitter for iPhone.

"Ljudi su počeli da postavljaju pitanja o mojoj objavi, u vezi sa mojim novim Huawei telefonom. Oni smatraju da koristim iPhone. To nije tačno! Ja obožavam moje Huawei P20 i Mate 10 Pro telefone. Oni su moj oslonac gde god da se nalazim u svetu", istakla je Gadot za portal posvećen tehnologiji CNET. Izgleda, međutim, da je neko od članova glumičnig tima za odnose sa javnošću u njeno ime okačio video sa svog ličnog iPhonea, a da pri tome nije znao da bi uređaj sa koga je postovano mogao da bude vidljiv u tvitu. Njen tim tvrdi da je video postavljen putem Mac računara, a ne sa iPhone-a, što se ne poklapa sa detaljima scrinšota, na kome se jasno vidi da je tvit aploudovan pomoću aplikacije Twitter za iPhone.

Ovakvi incidenit ne idu na ruku Huaweiju, posebno ne u SAD, gde je ta kompanija na udaru vladinih agencija koje kupcima sugerišu da ne kupuju Huawei telefone, zbog zabrinutosti za bezbednost i mogućnosti špijuniranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: