RED Hydrogen: Prvi snimci "holografskog" smartfona

RED Hydrogen, prvi smartfon sa holografskim ekranom na svetu, više nije misterija. U videu koji je snimio jutjuber Markes Braunli, prvi koji je imao priliku da testira telefon, mogu se videti tri prototipa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.08.2017.

18:40

RED Hydrogen: Prvi snimci
Printscreen YouTube/Marques Brownlee

Prvi, nefunkcionalni, prikazuje dizajn. Sa zadnje strane uočljivi su magnetni pinski konektori i veliko staklo dualne kamere sa led diodom blica.

Drugi prototip demonstrira rad holografskog displeja. Braunli nije mogao da ga prikaže pred kamerom, ali je rekao da je njime vrlo fasciniran. On, međutim, nije dao detaljniji opis načina na koji ovaj ekran radi.

Poslednji pokazani prototip imao je veći dodatni objektiv kamere, koji bi kameri trebalo da omogući još bolje preformanse i veći optički zum.

Braunli tvrdi da RED Hydrogen pravi video snimke čiji kvalitet može da se uporedi sa osnovnim modelima filmskih kamera.

Telefon će zvanično biti predstvaljen u prvom kvartalu sledeće godine. Trebalo bi da košta, u zavisnosti od verzije, 1.200 i 1.600 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: