Tehnopolis

Petak, 12.02.2016.

15:05

Objavljena nova fotografija Samsung Galaxyja S7 Edge

Na internetu se pojavila nova fotografija Samsung Galaxyja S7 Edge koja daje dosad najbolji uvid u izgled ovog smartfona.

Izvor: klix.ba

Objavljena nova fotografija Samsung Galaxyja S7 Edge
Foto: Screenshot / ilustracija

Poznati tipster s Twittera Evan Blas objavio je novu fotografiju Galaxyja S7 Edge koja prikazuje njegove zaobljene ivice.

Prema prikazanom, Galaxy S7 Edge biće jedan od najlepših smartfona s Androidom na tržištu.

Zahvaljujući ovoj fotografiji, može se videti i da će novi smartfon biti sličan svom prethodniku, a to je Galaxy S6 Edge.

Uprkos toj činjenici, radi se o zaista sjajnom smartfonu koji ima 5,5-inčni Quad HD ekran, Qualcommov Snapdragon 820 procesor i 4 GB RAM-a.

Ekran pravi razliku između dodira i dužeg pritiska.

Osim toga, smartphone ima i microSD slot, kao i poboljšane kamere.

Samsung će svoj Galaxy S7 Edge predstaviti na konferenciji za medije tokom Mobile World Congressa 21. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: