Lenovo Z51-70 – Radna stanica za ljubitelje muzike i filmova

Novi 15-inčni Lenovo Z51- 70 laptop predstavlja i kućni sistem za zabavu i moćnu radnu stanicu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

15:02

Default images

Sa neverovatnim Full HD prikazom, opcionom AMD diskretnom grafikom i Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround ozvučenjem koji pružaju kristalan zvuk i oštru sliku, idealan je za gledanje video snimaka, preuzimanje muzike i igranje igrica. Novi Lenovo Z51 – 70 model opremljen je naprednom 802.11 a/c Wi-Fi tehnologijom koja mu omogućava i do tri puta veću brzinu internet protoka u odnosu na obične laptopove i na taj način omogućuje brže surfovanje internetom, preuzimanje sadržaja i gledanje sadržaja uživo.
Konstruisan tako da bude produktivan, Lenovo Z51 - 70 opremljen je najnovijim Intel® CoreTM i7 procesorom sa memorijom za skladištenje od čak 1TB.

Novi Lenovo Z51-70 model takođe ima i opcionu Intel® RealSenseTM 3D kameru koja oživljava svet u 3D tehnologiji. Sa punom bojom od 1080p i dubinskim senzorom, revolucionarna 3D kamera omogućuje novom Lenovo Z51-70 modelu da ostvari dubinsku percepciju kao ljudsko oko. Korisnici mogu da skeniraju i štampaju objekte u 3D tehnologiji, igraju 3D igrice ili koriste pokrete telom da kontrolišu laptop.
Potrošači takođe mogu da ostvare realnije iskustvo prilikom video razgovora tako što će promeniti pozadinu i deliti sadržaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: