Tehnopolis

Petak, 06.02.2015.

11:04

Microsoft Surface Lumia koncept je telefon i računar

Kompanija Microsoft se zaista bori da uskladi svoje platforme spajanjem svojih operativnih sistema, ali bi možda postojao i drugi način da rad kompanije bude efektivniji.

Izvor: B92

Default images

Microsoft Surface Lumia je trenutno koncept kreiran od strane korisnika DeviantArta, i on zamišlja novi Microsoftov uređaj.

Radi se o projektu koji bi omogućio kompaniji da donese telefon i računar u istom proizvodu. Kao što možete i sami zaključiti već na osnovu imena, ovo je telefon koji lako može da postane računar ako se poveže na eksterni monitor koristeći namenski port za video izlaz na dnu telefona.

Imao bi magnezijumsko kućište baš kao i Surface tablet, kao i minimalistički dizajn koji bi trebalo da privuče one koji žele da zadrže stvari jednostavnim. Iako koncpet izgleda zaista dobro, naravno da postoji još dosta stvari koje treba promeniti kako bi ovakav uređaj ugledao svetlo dana.

Izvor: Benchmark.rs / Softpedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: