Izračunajte koliko ste vremena "protraćili" na Facebooku

Ukoliko ste se ikada zapitali koliko ste zapravo života izgubili na Facebooku, napokon je razvijena alatka koja će vam uštedeti razmišljanje.

Tehnopolis

Izvor: Independent

Utorak, 28.01.2014.

18:55

Default images

Alatka je stvorena kako bi se podudarila sa desetim rođendanom društvene mreže sledeće nedelje, a u pitanju je kalkulator koji do u minut tačnosti procenjuje koliko ste vremena u prošloj deceniji potrošili n apostovanje, lajkovanje i bockanje.

I dok sam Facebook ne objavljuje brojke koje se tiču vremena provedenog na društvenoj mreži za pojedinačne korisnike, pristupom podacima o tome kada ste se pridružili sajtu i koliko ste često postovali stvari na vašem nalogu, kalkulator je u stanju da vam otkrije koliko ste dana „protraćili“.

Kalkulator je osmislio magazin „Time“ a čak postoji i opcija da se hvalite rezultatima putem Twittera ili Facebooka.

Iako rezultati mogu ponekada biti depresivni, oni predstavljaju veliki izvor profita za kompaniju koju je uspostavio Mark Zakerberg zajedno sa par prijatelja 4. februara 2004. godine.

Izračunajte koliko ste vremena proveli na Facebooku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: