Samsung poklanja u 1+1 akciji

Najvredniji poklon koji je neki IT brend do sada nudio u Srbiji može se ovih dana dobiti u akciji Samsunga koja obuhvata neke od skupljih modela televizora i laptop računara ovog proizvođača, a ono što se dobija kao poklon uz njih je najpametniji fotoaparat na svetu - Samsung Galaxy Camera.

Tehnopolis

Izvor: PR

Utorak, 24.09.2013.

13:04

Default images

Ovo može biti dobra prilika za sve koji su se zaljubili u koncept spajanja fotoaparata i Android platforme, posebno ako ste već planirali kupovinu televizora ili računara.

Budući da Galaxy Camera košta 400 evra, računar od nešto manje od 1100 evra kao što je Samsungov najbolji Ultrabook ATIV Book 7 sada je maksimalno dobra kupovina, jer svi drugi Ultrabook računari poslednje generacije koštaju koliko i ATIV Book 7, tako da fotoaparat zaista predstavlja poklon, i to kakav poklon.
ATIV Book 7 je laptop od 13 inča sa Full HD rezolucijom, težak je manje od 1.5 Kg, a cena ga čini povoljnijim od drugih Ultrabook računara treće generacije. Potpuno je od aluminijuma, visina je mu je 17mm, koristi isključivo SSD, dok je procesor i5 treće generacije sa HD4000 grafikom. Kvalitet je odličan, izgled još bolji i posebno sada kada se uz njega dobija Galaxy Camera, ovo je definitivno najbolji Ultrabook koji možete kupiti.

Drugi laptop uz koji možete dobiti Galaxy fotoaparat je ATIV Book 8 - računar za igre i druge zahtevne zadatke od 15.6 inča, takođe sa Full HD rezolucijom. Njegovi najjači aduti su i7 procesor treće generacije sa 4+4 jezgra i AMD grafika HD8870 sa 2GB DDR5 memorije. Takođe je u potpunosti aluminijumski, a RAM i HDD memorije ima na pretek. Ovaj model najbolje bi se mogao opisati kao desktop replacement ili gaming laptop, a težina i dimenzije su mu takođe niže od sličnih modela drugih proizvođača, tako da izgledom pleni isto koliko i ATIV Book 7. Sa cenom od 1400 evra stoji rame uz rame sa drugim desktop replacement i gaming laptopovima i ponovo je Galaxy Camera na poklon to što ga čini daleko boljom kupovinom od konkurentskih modela.

A koliko je sama Galaxy kamera privlačna kao proizvod? Mnogi ljubitelji fotografije izdvajaju oko 400 evra za klasične poluprofesionalne fotoaparate, ali za nekoga ko se fotografijom ne bavi kao vokacijom i nije vešt sa svim manualnim podešavanjima ovakvih fotoaparata, Samsung Galaxy je daleko bolji izbor. To je fotoaparat od 16MPx sa x21 optičkim zumom, koji umesto malenog displeja i tastera sa zadnje strane ima Android 4.1.2 uređaj sa displejom od 1280x720 piksela, a koristi se baš kao Android telefon, ali uz dodatak programa za obradu slike i upravljanje funkcijama fotoaparata. Možete koristiti web browser i bilo koju drugu aplikaciju iz Google Play ponude, a svaki put kada fotografišete možete momentalno poslati fotografiju na društvene mreže i otkucati prateći post, sve koristeći samo fotoaparat.
Ukratko, reč je o zaista dobroj poklon akciji. Ako želite ovakav fotoaparat ili znate nekoga ko ga želi, možete i podeliti trošak sa prijateljem, tako da jedan zadrži laptop a drugi fotoaparat i zajedno ćete biti na dobitku.

Kako bi akcija bila potpuna, Samsung takođe nudi poklone i uz neke jeftinije modele laptopova i televizora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: