Tehnopolis

Utorak, 10.01.2012.

09:24

Balmer otvorio CES po poslednji put

Juče je, odnosno noćas po našem vremenu, zvanično otvoren CES, a na njemu je po poslednji put govorio Stiv Balmer, izvršni direktor Microsofta, kompanije koja je odlučila da se više ne pojavljuje na ovom sajmu.

Izvor: B92

Default images

U svom obraćanju, Balmer je govorio o uspesima koje je Microsoft ostvario u poslednjim mesecima, među kojima su i oni u gejmerskom segmentu (18 miliona prodatih Kinect kontrolera i 66 miliona Xbox 360 konzola).

Govorilo se o Windows Phoneu, Windowsu 8 i Metro korisničkom interfejsu, a u jedao deo njegovog obraćanja preuzeo je tweet hor, koji je pevao reči tweetova o otvaranju sajma, a njihov nastup možete videti u priloženom videu.

Microsoft je bio zadužen za 15 od poslednjih 18 uvodnih obraćanja na CES-u, još od 1995. godine, kada je to učinio Bil Gejts, a razlog što su odlučili da odustanu od budućih pojavljivanja na ovom sajmu je što se vreme održavanja ne uklapa u njihov raspored lansiranja novih proizvoda.



Fotografije sa CES-a 2012 pogledajte u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: