Brzi internet za sve Telenorove korisnike

Novi Telenorovi paketi donose više minuta i digitalni servis za čuvanje podataka.

Izvor: B92

Petak, 14.03.2014.

09:01

Default images

Brzi internet saobraćaj biće od sada sastavni deo svih novih Telenorovih tarifnih paketa kako bi korisnici mogli da uživaju u svim prednostima pametnih telefona i njihov pun potencijal iskoriste zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži.

Novi paketi sadrže i više minuta za razgovore ka svim mrežama kao i neograničene minute u Telenor mreži. Svi minuti, internet saobraćaj i SMS poruke prenose se u naredna tri meseca, što korisnicima omogućava da maksimalno iskoriste saobraćaj koji plaćaju.

Korisnici novih Prenesi i Surfuj paketa mogu, takođe, čuvati svoje fotografije i druga dokumenta putem digitalnog servisa „Capture“ koji čini njihov sastavni deo. Taj servis korisnicima obezbeđuje virtuelni prostor u kojem će moći da čuvaju svoje podatke, a za njegovo korišćenje omogućen je besplatan mobilni internet protok. Ukoliko korisnik izgubi, promeni ili ošteti telefon može bezbrižno da pristupi sačuvanim fotografijama sa bilo kog uređaja i u bilo kom trenutku.

Bogata ponuda telefona – Samsung S5

Takođe, bogata ponuda pametnih telefona proširena je najnovijim modelima od kojih izdvajamo Samsung S5. Svi korisnici u Srbiji mogu da ga naruče putem Telenor veb šopa, a oni najbrži na poklon dobijaju Samsung EO-SB330 Bluetooth Active zvučnike u vrednosti od 150 evra.

U Telenor ponudi nalazi se model Galaxy S5 sa 16 gigabajta unutrašnje memorije, a korisnici mogu da biraju između telefona ugljenocrne i svetlucavobele boje.

Više informacija na www.telenor.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: