Igranje Sony PlayStationa onlajn postaje mnogo skuplje

Kompanija Sony razočarala je milione gejmera širom sveta informacijom da će igranje PlayStationa onlajn od idućeg meseca biti mnogo skuplje nego do sada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

08:25

Igranje Sony PlayStationa onlajn postaje mnogo skuplje
Printscreen YouTube

Sony će povećati cene Plus članstva, koje je potrebno za online igranje. Oni koji su već prijavljeni, treba da znaju da će im cene biti same povećane ukoliko ne odustanu od usluge. Jedini način da se zadrže postojeći nalozi jeste da se uplate nove cena članarine, odnosno uplati nadoknada za one koji su uplatili članarine do kraja 2018. godine.

Cena članstvo proteklih godina iznosila je oko 44 evra, a od 31. augusta će biti povećana na 54 evra.

Sa povećanjem cene će se suočiti svi korisnici širom Evrope. Korisnicima koji na vreme ne deaktiviraju naloge, ukoliko ne žele da plaćaju više cene, automatski će biti skinuta sredstva sa računa.

Sony je bezbedio linkove za sve koji žele da deaktiviraju svoje naloge ili da provere kolike su naknade za obnovu naloga.

Poslednji model konzole PlayStationa PS4 prodat je u 40-ak miliona primeraka širom sveta. Prema nekim glasinama, PS5 bi mogao na tržištu da se pojavi sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: