Reservoir Dogs igra stiže u maju

Izdavač Lionsgate je objavio da Reservoir Dogs igra stiže na Steam 18. maja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 19.04.2017.

10:24

Reservoir Dogs igra stiže u maju
Foto: YouTube Video Screenshot

Reservoir Dogs: Bloody Days je izometrijska taktička pucačina koja na prvi pogled podseća na igre kao što je čuveni Hotline Miami, ali ipak uvodi i jedan zanimljiv taktički obrt koji je u duhu flešbekova iz samog filma. Naime, u akciju vodite sve vaše “obojene” likove baš kao u čuvenom Tarantinovom filmu, i zatim zadajte komande i putanje jednom po jednom u realnom vremenu koristeći “vraćanje vremena”.

Dakle, recimo sa mr. Pink odradite 10-20 sekundi akcije, i zatim vratite vreme u krenete u akciju sa sledećim likom dok će mr. Pink pratiti one komande koje ste mu već zadali, pa onda opet vratite vreme i uzmete sledećeg lika i tako sa svim likovima, pa opet u krug. Ovo deluje kao zabavan i taktički izazovan sistem, i biće zanimljivo videti kako je izveden u praksi.

Iako je studio koji radi na igri, Big Star Games, do sada radio samo na mobilnim igrama, oni uveravaju fanove da će se potruditi da verno prenesu duh i atmosferu filma. Nažalost, zbog manjka novaca, nisu imali para da kupe licence originalnih glumaca, tako da će mr. Blue, mr. Black, mr. Pink i ostala ekipa biti samo generički likovi. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: