Sreda, 20.08.2014.

15:48

Ležerni i opušteni kratki kombinezoni hit ovog leta

Ovog leta dizajneri su u svojim kolekcijama naročito istakli kratke modele kombinezona . Dame ih vole zato što su praktični i što se uz njih ništa ne kombinuje - imate sve.

Izvor: novosti.rs

Default images

Od kada su se pojavili na modnoj sceni, još davnih osamdesetih godina, kombinezoni su postali jedan od najženstvenijih komada odeće. Ovog leta dizajneri su u svojim kolekcijama naročito istakli kratke modele. Dame ih vole zato što su praktični i što se uz njih ništa ne kombinuje - imate sve, i majicu ili top, i šorts ili bermude.

Ističu se strukirani modeli sa gumom na sredini, kao i oni sa dugmićima. U trendu su i oni ležerni, ravnog kroja, kao i oni dizajnirani od laganog pamuka, idealni za šetnje i opuštene varijante. Tu su i kratki kombinezoni od džinsa koji su uvek zanimljivi, koliko zbog materijala, toliko i zbog dizajna. Za veče i posebne prilike izaberite one lepršavih svilenkastih i metalik materijala, ili ukrašene mašnama, čipkom, romantičnim karnerima...

Kada su boje u pitanju, sve je u trendu. Tako nećete pogrešiti i ako izaberte kratki kombinezon u diskretnoj pastelnoj nijansi, kao i ako se odlučite za model u nekoj drečavoj boji. Isto važi i za dezene, moderni su i sitni i krupni, a nezaobilazan je, i vrlo popularan, print.

Izvor: novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: