Svet 1

10.05.2024.

12:28

"Zaustavite ludilo", a Volodimir i Ursula se ljube? FOTO

Plakati sa sloganom "Zaustavite EU ludilo" osvanuli su na ulicama austrijske prestonice, ali na njima su Zelensi I Ursula fond r Lajen prikazani kao da se ljube.

Izvor: rt.rs

"Zaustavite ludilo", a Volodimir i Ursula se ljube? FOTO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Podeli:

Kako prenosi portal Raša tudej Balkan, ukrajinska ambasada požalila se Ministarstvu spoljnih poslova Austrije na izborne plakate Slobodarske partije (FPO) na kojima su ukrajinski predsednik i predsednica EK prikazani kao da se ljube.

"Čim je ambasada postala svesna manipulativnog sadržaja plakata partije FPO, ukrajinski ambasador je odmah oštro kritikovao njegov sadržaj", navodi se u saopštenju koje prenosi Ukrinform.

Na plakatu iznad parole "zaustavite EU ludilo" vide se ukrajinski lider i šefica Evropske komisije kako se ljube dok su iza njih ruševine i vojna oprema.

Ukrajinska ambasada je plakat nazvala "nemoralnim i odvratnim".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: