Četvrtak, 31.07.2014.

15:28

Kako do tanjeg struka: Modni trikovi koji pale

Naglašen struk je na ceni ovih dana, posebno ako imate obline poput Kim Kardašijan. Imamo malu tajnu za vas: osim teretane, postoji još nešto što će vam pomoći da imate tanji struk – modni trikovi. Pročitajte i koji...

Izvor: Super žena

Default images

Suknja visokog struka

Najbrži put do tanjeg struka jeste suknja visokog struka, koja počinje da se širi tačno od vašeg struka. Džesika Alba se u ovakav model zaljubila, pa je već nekoliko puta na crvenom tepihu ponela suknje visokog struka.

Širok kaiš

Ovo možete poneti na bukvalno bilo kojoj haljini koju imate. Haljine ili šire bluze možete ulepšati širokim kaišem, koji će vam istaći struk.

Deblji materijali

Obično vlada zabluda da deblji materijali čine da izgedamo punije, ali to nije tačno. Naprotiv, ukoliko lepo uskladite, deblji materijali će vizuelno stanjiti vaš struk.

foto: beta/AP, ...love maegan/flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: