Ista mama: Ćerka slavne manekenke pleni lepotom

Jedna od najslavnijih manekenki na svetu Sindi Kraford je na društvenoj mreži Istagram objavila fotografiju sa svojom ćerkom koja neodoljivo podseća na nju.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

09:55

Default images

Trinaestogodišnja Kaja Džordan Gerber izgleda baš kao njena poznata mama u tim godinama. Nema sumnje od koga je nasledila ovu lepotu, a vrlo je verovatno da će i sa ovakvim predispozicijama krenuti maminim stopama u svetu mode.

Četrdesetosmogodišnja Sindi je kraj fotografije napisala kako ju je ćerka pobedila u monopolu.

Koliko Sindina ćerka podseća na nju možete videti i po fotografiji koju je Kaja postavila pre nekoliko dana na svoj profil na Instagramu i kraj fotografije napisala: "Mama, baš si slatka“. Ćerka poznate manekenke je pre dve godine debitovala na modnoj reviji svetski poznatog brenda Versaće, ali osim manekenstva Kaja gaji i druge afinitete.

Sindi Kraford je puno puta istakla kako se odlično oseća i kako joj godine ne smetaju, ipak manekenka se našalila rekavši kako zavidi Kaji.

“Kada pogledam Kaju vidim sebe, malo joj zavidim”, rekla je kroz osmeh Sindi.

Mama... You're really cute.

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiajordan) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: