Fetel: Želim titulu sa Ferarijem

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel bio je šampion F1 četiri uzastopne godine 2010-2013. sa Red Bulom, ali ga je u međuvremenu sustigao Luis Hamilton.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

12:06

Fetel: Želim titulu sa Ferarijem
Foto: Getty images

Nemac i Britanac će se u novoj sezoni boriti za "titulu" vozača generacije koji će se izjednačiti sa legendarnim Huanom Manuelom Fanđom na drugom mestu svih vremena.

Fetel uoči Velike nagrade Australije kaže da bi osvajanje titule sa Ferarijem bilo veliko zadovoljstvo.

"Ako pogledam protiv koga sam se trkao tokom karijere, to su uvek bili isti ljudi, a onda više brineš o tome protiv koga se trkaš i to ti pričinjava veće zadovoljstvo. Sada tražim krajnje zadovoljstvo, titulu sa Ferarijem, najvećeg tima u istoriji. To mi je glavni cilj, da osvojim titulu sa Ferarijem i da osvojim titulu protiv najboljih, a Luis je nedvosmisleno jedan od njih", rekao je Fetel.

Takođe, očekjuje se da bolje rezultate u odnosu na prethodne godine ostvari i Meklaren, koji od ove godine koristi Renoove motore.

"U Australiji ćemo biti na najnižem nivou, ali mislim da ćemo tokom sezone mnogo napredovati. Očekujem jak Meklaren u drugom delu sezone", rekao je dvostruki svetski prvak Fernando Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: