Subota, 05.08.2017.

21:42

Juniori Srbije ubedljivi na startu SP u Beogradu

Juniorska vaterpolo reprezentacije Srbije ubedljivo je pobedila Argentinu 25:6 na startu Svetskog prvenstva koje se održava u Beogradu.

Izvor: AK

Juniori Srbije ubedljivi na startu SP u Beogradu
Foto: StarSport

Ekipa Vladimira Vujasinovića je dominirala od starta meča i u prvom poluvremenu postigli 16 golova, a na celom meču je realizovala 25 od 34 šuta.

Srbiju su predvodili Lukić, Vučinić, Radojević i Radonjić sa po četiri gola, dok je u Argentini najefikasniji bio Provenzano sa tri pogotka.

"Delfinčići" su slobodni u nedelju,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: