Grin: Ti si ih izmislio; Džejms: Ona ti je rekla?

U četvrtak je u Kaliforniji bilo slavljeničko raspoloženje, Golden Stejt Voriorsi slavili su osvajanje titule u NBA ligi.

Izvor:

Petak, 16.06.2017.

09:00

Grin: Ti si ih izmislio; Džejms: Ona ti je rekla?
EPA/MONICA M. DAVEY

Ipak, iako to nije ništa čudno za najjaču ligu sveta, Drejmond Grin potrudio se da se više priča od Lebronu Džejmsu i Klivlend Kavalirsima nego o drugoj tituli ekipe Stiva Kera u tri sezone.

Krilni centar Voriorsa je najpre prokomentarisao izjavu najboljeg igrača današnjice od pre nekoliko dana, kada je 'King' rekao da nikada nije bio deo 'super-tima'.

"Svi nešto pričaju... Super-timovi ovo, super-timovi ono... 'Ja nikada nisam igrao za super-tim'. Pa, čoveče, ti si ih izmislio. Hej, Slim (mršavi – Kevin Durent) ne znam šta si im uradio, ali hvala ti što si se pridružio super-timu. Nikada nije igrao u super-timu? Pa, to je ludilo. Hajde da vidimo – Slim je bio drugi pik, Stef je bio sedmi, Kej jedanaesti, a ja, recimo, 47... S druge strane, broj jedan, broj dva, broj pet... Prosto, mi to radimo bolje", rekao je Grin. Prvo što je privuklo pažnju prilikom proslave jeste majica u kojoj je Drejmond bio, sa velikim slovom Q i natpisom 'Quickle' (brzo), uz sliku šampionskog pehara, kao odgovor na onu koju je Bron nosio prošle godine.

"Veliko slovo predstavlja ime arene od momaka protiv kojih smo igrali, a i baš smo brzo stigli ovde... Sa trofejom. Ideja za majice je bila moja, Nik je bio zadužen za proizvodnju... A, znate šta, čak smo ih i uradili u Klivlendu. Naravno, sve je ovo šala, pošto ne mogu da zaboravim njegovu majicu od prošle godine (Ultimativni ratnik) i kolačiće u obliku nadgrobnog spomenika koji su aludirali da smo ispustili prednost od 3:1. Dugo sam čekao ovaj trenutak, iskreno, ali je on 'moj čovek', porodica...", zaključio je Grin, pokazavši nam još jednom da je NBA pre svega jedan veliki šou.

Nije se dugo čekalo na Džejmsov odgovor, pošto je nedugo potom govora Grina prokomentarisao majicu na Instagramu, napisavši – 'Da li ti je to ona rekla?', što Rasel Vestbruk, bivši najbolji prijatelj Durenta, nije mogao a da ne lajkuje.

.... That's what she said, HUH?!?!? 🤔🤔😂😂.

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: