Sreda, 14.06.2017.

23:10

Nenadić: Kako smo igrali...

Srpski rukometaš Petar Nenadić rekao je da je nerešen rezultat super u odnosu na to kako je njegova ekipa večeras igrala protiv Poljske.

Izvor: PT

Nenadić: Kako smo igrali...
Starsport

"Izvukli smo nerešen rezultat. Imali smo napad za pobedu, ali ovo je super kako smo igrali celu utakmicu. Ostaje žal za pobedom, ali dobro", rekao je Nenadić za RTS posle utakmice u Nišu.

Srbija je igrala nerešeno 34:34 sa Poljskom kolo pre kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Nenadić je pohvalio publiku u hali Čair.

"Veliko hvala svima koji su došli da nas bodre", istakao je Nenadić.

Njegov saigrač Rastko Stojković rekao je da je veoma razočaran rezultatom utakmice sa Poljskom.
Starsport
"Veoma sam razočaran ovim rezultatom, ne zato što smo loše igrali, već zato što je trebalo da pobedimo jer imamo kvalitet za to. Prvi smo u grupi", rekao je Stojković.

On je naveo da je utakmica protiv Poljske bila veoma teška.

"Nismo mogli da se odbranimo. Šta god da su pokušali, pošlo im je za rukom. Polazilo je i nama, ali ne mogu da verujem da smo toliko podbacili sa odbranom. Šta god da smo pokušali, nije uspelo", kazao je Stojković.

Srpski rukometaši će poslednju utakmicu u kvalifikacijama igrati u nedelju u gostima protiv Belorusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: