Radonjić: Bilo nas je svuda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je sjajnu igru u fazi odbrane posle velike pobede nad Baskonijom u 19. kolu Evrolige.

Izvor:

Sreda, 25.01.2017.

02:20

Radonjić: Bilo nas je svuda
StarSport

"Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu – u fazi odbrane, u fazi napada – bilo nas je svuda. Stvorili smo veliku prednost posle dvadeset minuta košarke, a za tako nešto zaslužna je naša odbrana koja je naterala protivnika na devet izgubljenih lopti u prvom poluvremenu. Došli smo do lakih poena koji su veoma važni za nas", rekao je Radonjić.

Srpski i regionalni šampion nastavio je sa frapantnim rezultatima slavivši i šesti put u nizu u elitnom takmičenju, još jednom veoma ubedljivo protiv sjajne Baskonije u Vitoriji (87:69).

"Posle svega toga, u drugom poluvremenu nastavili da kontrolišemo igru i to je bilo tô. Već prekosutra nas čeka novi meč protiv Panatinaikosa i nadam se da ćemo biti spremi za njih. Ovo večeras je bila samo još jedna veoma dobra utakmica za nas", zaključio je trofejni strateg.

Osim jedanaeste pobede, koja tim Dejana Radonjića trenutno stavlja na fantastično peto mesto na tabeli, posebno se izdvaja podatak i da su crveno-beli slavili većom razlikom nego Baskonija u Beogradu, što im može dati veliku prednost u konačnoj računici.

Ekipa sa Malog Kalemegdana dočekuje PAO u četvrtak u hali Pionir od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: